Adás-vétel feltételei - Huncut Róka Játszóboltja | Budapest XVIII.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Adás-vétel feltételei

Kedves Vásárlóink!


Kérjük, csak olyan holmikat hozzatok, amiket Ti is, gondolkodás nélkül megvennétek.
Az áruátvétel átlag 1000 Ft/kg áron történik, 50% árkedvezményt biztosító vásárlási utalványt adunk érte.


KÉSZPÉNZRE NEM VESZÜNK ÁT GYERMEK RUHÁKAT! FELNŐTT RUHÁKAT PEDIG CSAK A LEGDIVATOSABBAT TUDJUK ÁTVENNI NAGYON KICSI MENNYISÉGBEN, SZINTÉN CSAK UTALVÁNYRA. TRENDI (NEM MAGASSARKÚ) NŐI CIPŐKET 40-41-ES MÉRETIG, FIÚ CIPŐKET 42-43-AS MÉRETIG.

Csak abban az esetben tudjuk átvenni a megunt, kinőtt holmijaidat, ha az 50% utalvány - 50% készpénz levásárlási rendet elfogadod.
Ez azt jelenti, hogy fáláron vásárolhatsz az üzletben, ha hozol be szép állapotú kinőtt, megunt holmikat, játékokat, gyermek könyveket.
(Példa: Megtetszik egy Nike kabát az üzletben, az ára 1600 Ft. 800 Ft-ot kell készpénzben fizetned, 800 Ft-ot fizethetsz a behozott holmikért kapott vásárlási utalvánnyal.)

KÉSZPÉNZRE CSAK NAGYON KIVÉTELES ESETBEN VESZÜNK ÁT HOLMIT, EZ ESETBEN MI MONJUK AZ ÁRAT. RUHÁT CSAK ÜNNEPLŐT ÉS ÚJSZERŰ OVIS, KISISKOLÁS  PÓKEMBERES, ELSA-S, MINNIE-S, THOMAS-OS, STB. ÚJSZERŰ HOLMIKAT 1000 FT/KG ÁRON. JÁTÉKOKAT IS VESZÜNK ÁT NÉHA KÉSZPÉNZRE, DE CSAK OVIS-ISKOLÁS HIÁNYTALAN,TRENDI, MODERN, SZÉP JÁTÉKOKAT, BARTOS ERIKA KÖNYVEKET, STB.

Áru átvételi napok:
HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG
10:00 - 16:00Amire mindenképpen érdemes figyelni:
Üzletünk célja, hogy minél szebb, igényesebb áruval szolgálhassunk kedves vásárlóinknak, így ősztől is fokozattan érvényesülnek az alábbi áruátvételi szempontok:


Általános információk az átvételről:

Általában 1000 Ft/kg áron vesszük át a holmikat.
A különösen igényes, új vagy keresett holmikat esetenként egyedi áron.

Kizárólag szép állapotú, modern, tiszta ruhákat, cipőket tudunk átvenni.
Nem szeretnénk, hogy feleslegesen cipeljétek el azokat a holmikat, melyeket sajnos biztosan vissza fogunk küldeni, ezért kérjük, olvassátok el az alábbi tájékoztatást.
Nem veszünk át trapéz nadrágokat, kemény anyagú kényelmetlen farmereket, retro ruhákat, foltos, szürkére mosott bodykat, kinyúlt felsőket, koszos, leütött orrú cipőket, és semmit ami szakadt, foltos, cipzár hibás.

Emelt áron (1300-1600 Ft/kg) veszünk át trendy, új, vagy nagyon újszerű, vidám mintás vagy mesefigurás felsőket, bodykat, kabátokat, stb.

Kérjük, lehetőség szerint annyi holmit hozzatok, amit azonnal át tudunk nézni (max.  5 kg
2 szatyor.) Ha több zsák holmit hoztok, azok átvételét 2 héten belül vállaljuk.


Az átvétel 500-1600 Ft/kg áron történik,- darabonként egyedi elbírálással. Szombaton csak kis mennyiségű holmi átvételére van lehetőség.
Amennyiben a ruha, játék, cipő, stb. nincs kitisztítva, vagy tiszta, de dohos, cigarettafüst szagú, így ismét tisztítani kell, vagy hibás, bolyhos, foltos, elhasznált, varrott, vagy varrni kell, illetve nem szezonális, a maximális átvételi ár 500 Ft/kg, vagy sajnos vissza kell küldenünk.

A normál holmik átvétele 800-1000 Ft/kg áron történik minőségtől és mérettől függően, egyedi elbírálással.

Kiemelt áron veszünk át új, vagy újszerű trendi, vagy Disney mintás ruhákat (1300-1600 Ft/kg), tiszta Duplo-t (2000 Ft/kg),tiszta LEGO-t (3000 Ft/kg áron).


Néhány terméket egyedi áron (és nem kilósan) veszünk át (pl.extra minőségű játékok, ruhák, mesekönyvek vagy kismotor).

Az átvételkor „Vételi jegy”-et töltünk ki, melyre a szabályozások miatt van szükség. A „vételi jegy” kitöltéséhez személyi igazolvány és lakcím kártya szükséges.
Az átvételt követően a vételárat vásárlási utalvány formájában egyenlítjük ki. A vásárlási utalványból a megvenni kívánt holmi árának 50%-át teljesítheted. A fennmaradó részt kell csak készpénzben fizetni, így végülis féláron vásárolhatsz és a kiselejtezett holmiktól is egyszerűen megszabadulsz.  
A vásárlási utalvány üzletünkben 3-4 hónapon belül használható fel, kizárólag használt, nem bizományos termékekre, mely üzletünk kínálatának 95%-át teszi ki.

Kivételes esetekben, kifogástalan minőségű anorákot, vagy cipőt, kis mennyiségben ruhát (1000 Ft/kg áron), nagyon sikeres, keresett játékot (akciófigurák, Lego, Duplo stb), egyedi áron, vagy készpénzre is átveszünk.

Előzetes egyeztetést követően, bizományba átveszünk biciklit, drágább gyerekjátékot, gyerekülést, babakocsit, maximum az új bolti ár 1/3-áért. (Kérjük, mielőtt behozod, egyeztess az üzletvezetővel személyesen, vagy a 70/416-1313 telefonszámon.)
Bizományos értékesítésnél az előzetes megállapodás során rögzített árat - a termék eladását követően -, készpénzben fizetjük.  
                


Tehát amennyiben üzletünkben vásárolsz, használt holmik esetében a vételár 50%-át használt ruhákkal, játékokkal is fizetheted. A fennmaradó 50%-ot készpénzben szükséges rendezni. Ez vonatkozik az összes gyermek és tinédzser ruhára, cipőre, játékra, könyvre, lakástextilre, kismama ruhára.

100%-ban kizárólag az emeleten található felnőtt ruhákra vásárolhatod le a behozott holmik ellenértékét (itt nem kell készpénzben pótolni).

Amennyiben 140-es mérettől felfelé hoznál holmikat, lehetőség van egyedi elbírálásra (egyeztess az üzletvezetővel).

Az új és bizományos termékek ára továbbra is 100%-ban készpénzben fizetendő.


Helyben levásárolható vásárlási utalványért az alábbi gyerekholmikat lehet behozni:


 • -Jó minőségű, tisza, működő, hiánytalan, modern játékok : akcióhős figurák, eredeti Barbie babák ruhában, Barbie bútorok, -ruhák, Ken, babaházak, igényes kisbaba játékok(pl. Fisher-Price), zenélő játékok, fa kirakók, 100 db alatti puzzle-ok, modern társasjátékok, fém kisautók (Matchbox, Hot Wheels), Thomas  és más fém kisvonatok, pályák, mágnestáblák, Geomag, gyöngyfűző szett,  autópálya, garázs, távirányítós autó, ismert mesefigurák műanyagból, plüssből, készségfejlesztő és interaktív játékok, Lego, Duplo, Megablocks, Playmobil -figurák, -kockák, szettek, igényes farsangi jelmezek, kismotorok, rollerek, görkorik, babajátékok, zenélő forgók, babakocsira akasztható csörgők.


Ruhákat (a raktár telítettsége miatt), kizárólag kifogástalan minőségűeket tudunk már csak átvenni.

 • -Ünneplő ruhák (fehér blúz/ing, fekete szoknya/cipő, fekete cipő)


 • -Hosszú és rövid ujjú bodyk


 • -Tipegők, rugik


 • -Kord, vászon és farmer nadrágok, rövid nadrágok, leggings-ek, pamut halásznadrágok


 • -Jó állapotú melegítő alsók és két részes szettek


 • -Hosszú és rövid ujjú pólók, kardigánok


 • -Újszerű állapotban megmaradt harisnyák, zoknik, fehérneműk


    -Trendi tavaszi és nyári sapkák


 • -Bizományos értékesítésre babakocsit, játék babakocsit, gyermek kerékpárt, futó kerékpárt, rollert, korcsolyát, bébiőrt, utazó ágyat, etető széket, kiságyat, paplant, bébikompot.  


 • -Papucsok, gumi klumpák


 • -Baba kiegészítők (plédek, textil pelenkák, kifogók, hálózsákok, lábzsákok, játszószőnyegek)


 • -Tavaszi és nyári cipők, sportcipők és olyan szandálok, melyek tartják a bokát.


 • -Esőkabátok, gumi csizmák, pufi mellények, divatos kapucnis kabátok

Amennyiben van olyan minőségi ruhád (koszorúslány ruha, fiú ünneplő cipő, öltöny) vagy játékod, mely több ezer forintot ér még használtan is, bizományos értékesítés keretében átvesszük. (Ez azt jelenti, hogy az eladást követően készpénzben fizetjük az általad megállapított vételárat.)


Amit NE HOZZ: Belebújós kötött pulcsi, retro cucc, kemény anyagú ruha,  plüssök - kivéve ha pihe-puha trendi, alvós plüss, vagy mesefigurás pl. Törpikék, Spongya Bob, Angry Birds, Super Mario, Gru-Minion, dínó, Miki, Minnie, Fifi, Eperke, Dóra, Elmo,  stb. És semmit ami már elhasználódott.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz